A bolhapiac az Interneten, (egyenlőre még) magán jellegű hirdetési oldal, ahol megmaradt, elunt, tárgyakat, dolgokat…stb árulunk, cserélünk! Külön hangsúlyozzuk, hogy az oldal nonprofit jelleggel működik, csak és kizárólag magánszemélyek hirdetései böngészhetők! Az oldal és tartalma nem minősül kereskedelmi ajánlatnak!

Az oldalon található termékeket megvásárolni, és/vagy cserélni, az adott bejegyzéshez tartozó elérhetőségek valamelyikén,előre egyeztetés után lehetséges! Ha a csere, vagy vásárlási megállapodás létrejött, a felek előzetes egyeztetés után állapodnak meg a szállítás és/vagy átadás helyszínéről és időpontjáról, továbbá a csere és/vagy kifizetés módjáról!

Az elérhetőség nélküli bejegyzéseket azonnal és figyelmeztetés nélkül töröljük!!!

Garancia:

Termékeink többségében használt termékek, így a törvény értelmében nem kötelező biztosítani garanciát. Azonban a feltétel nélküli elállás, és a 8 munkanapon belüli áruvisszaküldés lehetősége megilleti Vásárlót, a hatályos rendelkezések alapján.

Foglaló:

Ez az oldal elsősorban a hátrányos anyagi helyzetű embereken próbál segíteni az alacsonyan tartott árakkal és a csere-bere lehetőségével! Lehetőség van foglaló fizetésére is!

(tájékoztató)

Hatályos törvények szerint:

A vevő komoly vásárlási szándékát jelezve foglalót adhat át az eladónak, melyet papíron írott formában rögzítenek és saját személyi adataikkal, aláírásaikkal hitelesítenek két tanú jelenlétében, két példányban! Eladónak jogában áll elállni az eladástól, de ez esetben a foglaló összegének kétszeresét köteles vevőnek visszafizetni! Amennyiben a vásárló áll el a vásárlási szándékától, három napon túl,  eladó a foglaló összegét visszafizetni nem köteles!

A garanciát a termék tulajdonosa/hirdetője biztosítja! Az oldal üzemeltetői semmilyen felelősséget nem vállalnak a megjelenő hirdetések tartalmának valódiságáért!

Az oldal NEM licit oldal! A megjelenő termékek szabott árait vagy a csere feltételeit a felek kölcsönös megegyezés alapján határozzák meg!

Látogató hirdetés feladására jelenleg nincs lehetőség, mert az oldal fejlesztés alatt áll! Amennyiben még is hirdetne, kérjük vegye fel a kapcsolatot a webmesterrel!